Acum, iata ca designerul a studiat filmele regizorului italian Federico Fellini. „Satyricon”, „Casanova”, „Roma” si „La dolce vita” sunt cateva dintre cele care au servit drept inspiratie pentru colectia Pre-Fall 2019.

 

 

Si singurul lucru pe care il putem spune este ca excentricitatea a fost la ea acasa. De la cercei tip candelabru, in marimea naturala a unui candelabru, la brauri supradimensionate tip funda din satin, la pene, masti, nuante suprapuse si coroane, atat colectia pentru femei, cat si cea pentru barbati ne-a lasat fara suflare.

 

 

Sunt toate lucrurile pe care le iubesc la Fellini, puse in lumina reflectoarelor… sunt exagerari, toata colectia este suprarealista.”, explica designerul. Totusi, in ciuda faptului ca Jeremy Scott a mentionat filmele regizorului italian ca sursa de inspiratie, cunoscut pentru faptul ca demasca toate „nelegiurile” din lumea modei, are cateva suspiciuni. In cursul zilei de miercuri, Prada a postat trei colaje ce evidentiaza similitudinile intre proaspat-lansata colectie Moschino si cea Gucci Resort 2019, din mai anul trecut.

 

 

Coafurile de inspiratie istorica, accentele ce fac referire la martirii crestini ai secolului al 16-lea si chiar mastile ce amintesc de artistul Leigh Bowery au fost prezente si in show-ul Gucci din arles in mai. Coincidenta sau nu?”, spune DietPrada in descrierea postarii. Coincidenta sau nu, clar este ca Jeremy Scott se pricepe foarte bine la crearea de haosuri controlate, iar Pre-Fall 2019 nu a facut exceptie.

 

 

Descopera colectia Moschino primavara-vara 2019:

 

 

Sursa foto: Google.com; Instagram.com

verdict.