Aseara, la un eveniment oficial, Melania Trump (48 de ani) a aratat senzational, intr-o haina Burberry, in valoare de 1490 de lire sterline. Cu toate acestea, fanii Primei Doamne a SUA s-au aratat intrigati de accesoriul inedit purtat de aceasta. Melania a purtat o singura manusa, de culoare neagra, pe mana stanga. Cu toate acestea, stilistul ei a dezvaluit ca nu acesta era planul initial.  

 

 

Herve Pierre a dezvaluit pentru Yahoo! ca manusile Melaniei Trump au fost foarte potrivite pentru o Prima Doamna”. Daca gasesc outfitul potrivit, designerul este aproape irelevant. Designerul este Burberry, putea fi oricine altcineva. Nu are nimic de-a face cu Anglia sau Brexit. Daca ar trebui sa ma gandesc la toate aceste lucruri cand ma uit la rochii sau la combinatii vestimentare, mi-as pierde mintile.

 

 

Cu toate acestea, nu toti fanii au fost innebuniti dupa lookul Melaniei Trump. Melania, toata in negru si cu o singura manusa... arata de parca ar participa la inmormantare.” Dupa parerea internautilor, aceasta a avut aparitii cu mult mai bune.

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte