La cei 45 de ani ai sai, regina spaniei arata impresionant, iar despre stilul sau vestimentar ar fi multe de spus. Este mereu in tendinte, cu toate ca de multe ori apeleaza la tinute vechi pe care le recicleaza, dar vine si cu elemente noi in garderoba sa, din cele mai recente colectii ale celebrilor designeri.

 

 

 

Insa Letizia nu se imbraca de fiecare data de la cele mai scumpe branduri, caci nu de putine ori a fost apreciata dupa ce a ales sa poarte haine de la branduri spaniole precum Zara, accesibile si oamenilor cu un buget mediu.

 

 

 

Letizia a purtat rosu din cap pana in picioare joi, cu cateva zile inainte de Craciun, la un eveniment caritabil in Madrid. Fosta jurnalista a purtat o pereche de cizme pana peste genunchi de un rosu aprins, un model tot mai promovat de bloggeritele de fashion, de la Magrit, si o geanta impresionanta din piele, accesorizata cu lanturi cool, pe care o puteti gasi in magazinele Zara.

 

 

 

Dar pasiunea pentru rosu nu s-a oprit aici, curajul Letiziei in ceea ce priveste hainele fiind dus la extrem. a ales si un palton superb cu un cordon in talie, iar pe sub, dupa cum se poate observa din poze, Letizia a purtat o fusta in degrade cu rosu. Singurul obiect vestimentar care nu a respectat cromatica a fost maleta neagra venita sa rupa monotonia unei culori  puternice care a predominat.

 

 

 

Chiar si manichiura a fost una festiva, unghiile fiind facute tot cu rosu, insa machiajul a fost unul discret. Cu un outfit atat de vibrant, Letizia a optat doar pentru o pereche de cercei micuti, cu diamante, si un machiaj de baza pentru a nu parea incarcata. si de data aceasta Regina Spaniei a fost uimitoare, iar tinuta aleasa a venit perfect pe trupul sau sculptat.

Okmagazine.ro