Sa fi fost Kate prea obosita, avand in vedere ca trebuie sa se descurce cu trei copii mici sau intentionat a purtat bluza Gucci invers, pentru un efect clasic? Un lucru e cert, fanii au remarcat imediat ca bluza mov, cu funda ampla la gat avea nasturii in fata, si nu in spate, asa cum este ea prezentata pe site-urile care o comercializeaza.

 

 

 


Iar faptul ca nasturii de la mansete erau in interior, si nu in exterior, ca la orice camasa, arata ca intr-adevar, bluza a fost purtata gresit. 

 

 

 

Nu stim daca asa a vrut Kate sa reinventeze bluza, ori a fost o eroare, dar e clar ca i-a venit foarte bine, mai ales ca nuanta o avantajeaza. La fel de stilati s-au dovedit a fi si pantalonii palazzo, pe care are grija sa nu-i poarte niciodata cand este in compania suveranei, caci aceasta ii interzice.

 

 

Aceasta aparitie a ducesei a starnit mai multe discutii in randurile internautilor. Multi s-au grabit sa afirme ca outfiturile recente ale lui Kate aduc aminte de stilul vestimentar al ducesei de Sussex si ca sotia lui William s-ar inspira de la cumnata sa. Tu, ce parere ai despre tinuta lui Kate?

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte