Kate Middleton poarta intotdeauna tinute stylish si a demonstrat ca poate combina piesele de designer cu cele ale unor branduri mai accesibile. Aceasta a fost vazuta la un nou eveniment, "Houghton Horse Trials", in Norfolk.Tanara a petrecut ziua alaturi de cei doi copii mai mari, Printul George si Printesa Charlotte. Ei au fost fotografiati de cei de la Daily Mail, iar in imagini Ducesa de Cambridge poarta o rochie Zara, care costa in jur de 1000 lei.

 

 

Daca admiri stilul lui Kate, poti avea si tu aceasta rochie cu detalii florale, insa ar trebui sa te grabesti sa o achizitionezi, deoarece ar putea fi foarte curand sold out.  Printul George si Printesa Charlotte au fost in centrul atentiei si in aceasta zi, insa un alt lucru a atras atentia tuturor. Cei doi au purtat pantofi "Hampton Classic", asortati, ei fiind adorabili.

 

 

Cei doi copii ai ducilor de Cambridge s-au distrat in aceasta zi, Printul George fiind surprins urcand intr-un vehicul al serviciului de ambulanta aeriana, acelasi serviciu pentru care a lucrat ca pilot si tatal lui, Printul William. Kate Middleton iubeste sa petreaca timp alaturi de familia sa si de-a lungul timpului a dovedit cat de mult conteaza pentru ea sa se implice in viata copiilor ei, chiar daca are un program incarcat.

 

 

Sursa foto: Google.com; Instagram.com

Elle.ro