Nu este prima data cand Jessica naste astfel de reactii. Nu a fost niciodata vreun fashion icon de ocazie. Iar aparitia ei de ieri in New York ne-a reamintit asta prea bine.

 

Cum cu ce a gresit? In primul rand, fusta din piele este prea scurta. Prea scurta cel putin daca se mentine outfitul in faza initiala, in care ne arata si o portiune din abdomen, avand camasa ridicata… in aceasta varianta, fusta capata aspect cheap. si prea scurta pentru acele tocuri. Acea fusta ar fi aratat stylish cu un top neutru si o pereche de sandale plate.

 

 

Ulterior, o fi sfatuit-o cineva sa-si acopere abdomenul, dar rezultatul a fost o fusta scurta cu burta proeminenta. in plus, la fusta cu un soi de volane din piele, Jess nu ar fi trebuit sa fie redundanta, asortand o camasa tot cu volane, care incarca outfitul. Dar, stati: Jessica s-a gandit ca outfitul nu era suficient de incarcat si a adaugat ochelarii de soare cu floricele – care luati separat nu sunt neaparat rai. Doar ca nici macar nu se potrivesc tipului ei de fata.

 

 

Modelul acela arata bine cu parul prins, pe un chip cu o frunte mai proeminenta. Cireasa de pe tort: cerceii, clutch-ul si inelul sunt fiecare din alta poveste… Asteptam cu sperante urmatoarea aparitie a Jessicai. Fiindca acesta nu a fost cu siguranta unul potrivit pentru genul ei de fizic, cu sani generosi si picioare musculoase.

 

 

Perfecte