Miss Romania, Miss Top Model Romania, Romanian Fashion Awards dar si Gala fotbalului romanesc , toate vor fi gazduite de un festival la Bucuresti. Acolo va fi si modelul Valeria Vornicescu, care ne-a impartasit mai multe detalii despre eveniment.

 

 

 

 

Programul festivalului este unul destul de incarcat. Primele 3 zile vor avea loc prezentarile de moda, iar a patra si a cincea zi vor fi dedicate Galei fotbalului romanesc si concursurilor Miss Romania si Miss Top Model Romania. Valeria spune ca are o colaborare foarte frumoasa cu acest festival deja de doi ani. “In cadrul festivalului se organizeaza multe castinguri. Designerii vin si aleg modelele care li se par lor potrivite ca sa le poarta tinutele. In fiecare tara exista parametri diferiti pe care se merge atunci cand sunt alese potentialele modele. De exemplu, Republica Moldova lucreaza mai mult cu modele de talie medie,pentru ca fete inalte sunt cam putine. In Franta insa, se merge pe parametri internationali, pentru ca fetele lor sunt inalte. Totusi, 90-60-90 nu mai este demult o norma pentru top- modele. Fiecare designer are preferintele sale.”

 

 

 

 

Anul acesta a fost unul foarte bun pentru Valeria. Tanara a obtinut titlul de Miss The Best Fotomodel: “Cred ca au apreciat carisma mea. Asta mi-a adus multe oportunitati. M-am filmat intr-un videoclip, dar am devenit si imaginea unui brand turcesc, care creaza tinute din denim."

 

 

 

 

 

 

Afla mai multe detalii despre fotomodelul Valeria Vornicescu din interviul ce urmeaza:

 

Sursa foto: Facebook.com/ V.Valerica

Perfecte