Trebuie sa fii mereu pe faza, daca vrei sa fii la curent cu ultimele tendinte in materie de moda. Acest fapt il confirma si Xenia Bugneac, care ne-a povestit despre cele mai recente si trendy evenimente in lumea fashion-ului de acasa.

 

 

De curand, Xenia a participat la Moldova in Fashion Conference, de unde s-a intors cu o multime de impresii si recomandari. “Fashion-ul a inceput sa se dezvolte destul de bine in tara noastra, iar aceste traininguri, seminare sau conferinte sunt foarte binevenite.” spune ea. In cadrul evenimentului, pe scena au urcat speakeri din diverse tari, precum Italia, Emiratele Arabe Unite, Romania, Ucraina, care si-au impartasit experienta si au vorbit despre unele riscuri si obstacole, cu care se poate ciocni un tanar designer incepator. Xenia sustine ca toate aceste discursuri au inspirat-o si acum aceasta isi doreste propriul brand, care sa-i poarte numele.

 

 

 

Despre evenimentul Mall Of Fame, care a avut loc la inceputul lunii noiembrie, stilista a avut de spus doar cuvinte de lauda. Creatorii autohtoni chiar fac o treaba buna si sunt foarte inspirati  in tot ceea ce-si propun. Cat despre oaspetele de onoare al serii, cantareata ADDA din Romania, Xenia a vorbit cu un pic de reticenta: “Adda mi-a parut cam neglijenta, dar, probabil artistilor li se poate. Surplusul de kilograme si-a lasat amprenta. Coafura, nu stiu, parca ceva nu era in regula. Parca nu fusese la stilist. Totusi femeile noastre sunt cu mult mai rafinate. Eu am fost si la Fashion Days in Romania si de asemenea am ramas un pic dezamagita. Nu se compara cu ceea ce avem noi aici. Vreau sa spun ca designerii nostri chiar sunt bravo."  a punctat Xenia.

 

 

O alta experienta, cu care Xenia a tinut neaparat sa se impartaseasca, este seminarul Psihologia culorilor, tinut de un speaker din Lituania. Ea considera aceasta filiera una foarte interesanta. “Uite, de exemplu, culoarea negru denota sobrietate, roz - infatilitate, verde este o culoare de top, persoana imbracata in verde se vrea in centrul atentiei. Violetul si rosul insa, sunt culori care denota o stare de spirit mai proasta." afirma fashion-stilista. Mai multe detalii despre experientele Xeniei, afla in interviul de mai jos:

 

 

Sursa foto: Google.com, Facebook.com

Perfecte