Cristina Surdu a imbracat culoare dupa care sunteti toate innebunite. Acest roz pal sau roz pudrat, este culoarea cea mai in voga in acest an si mai ales in sezonul cald.

 

 

 Si culoare verde este vedeta acestui an. O sa intalnesti toate nuantele de granary pe toate podiumurile si in toate revistele pentru moda.

Acesta tinuta este si mai superba, intrucat este creata din culorile vedeta ale acestui sezon. 

 

 

Aceasta culoare este pur si simplu superba. Nuantele de roz si fuchsia sunt starurile acestei veri. 

 


 

Rochiile midi sunt o alegere perfecta pentru un eveniment de vara. Vrei sa te simti bine, dar tot odata sa fii si eleganta? Atunci Mia Beschieri iti prezinta tinuta ideala.

  

Jucausa, colorata si plina de viata, asa este tinuta pe care o prezinta Mia. Palaria rosie, dar si incaltarile de culoare galbena sun piesa de rezistenta al acestui look.

 


 

Spre seara, cand vrei sa iesi la cina cu iubitul trebuie sa arati mai sexy si desigur, eleganta. Fustele creion nu trebui sa dispara din garderoba ta nici in aceasta vara.

  

 Imprimeurile florare sunt vedeta sezolui estival. Rochiile vaporoase si din stofe usoare sunt cele mai potrivite pe timp de canicula. Si bineinteles accesoriile fac diferenta. Palaria si ochelatii bine alesi iti pot scoate tinuta din anonimat.

 

 

Sursa foto: Mia Beschieri, blog.

Cristina Surdu, blog.

The Golden Diamonds by Doina Ciobanu.

perfecte.md