Doina si-a inceput drumul printr-un blog personal de moda, pe cand era inca in liceu. Treptat, a ajuns sa se mute la Londra, blogul ei devenind din ce in ce mai vizitat, la fel si profilul de Instagram. In prezent lucreaza cu cele mai mari branduri de lux, face modelling si isi creste brandul propriu.

 

 

 

 

 

Recent, ea a vizitat Romania si a declarat pentru presa, printre altele, si ca ar fi fost confundata pe strada cu vedete internationale precum Kendall Jenner sau Emily Ratajkowski.

 

 

 

 

 

„Da, prima oara s-a intamplat asta oficial la Cannes, cand, la Hotelul Martinez, o suta de fotografi au luat-o la goana dupa mine. Am alergat inapoi in hotel, paza a incercat sa-i impinga, eu le tot spuneam ca nu sunt Kendall, ei erau francezi si nu intelegeau. (rade) Am crezut ca innebunesc… Mi se mai intampla sa fiu comparata si cu Emily Ratajkowski. Chiar recent, intr-o revista franceza au pus poza mea si au scris ca este Emily. Eu astept sa se intample si invers! (rade)”, a spus Doina pentru okmagazine.ro.

 

 

 

 

Iata ca frumoasa moldoveanca, ce locuieste acum in capitala Angliei, creste in notorietate pe zi ce trece, iar tinutele ei sunt demne de admirat, dupa cum vezi mai jos:

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

verdict.ro