Perfecte.md a intrebat-o pe Diana Brescan de ce opteaza de cele mai dese ori pentru culoarea neagra in tinutele sale, interpreta a declarat ca: “Ma simt cel mai bine in culoarea neagra si aceasta nu iese niciodata din tendinte, pot sa zic ca am preluat acest obicei de la mama mea.”

 


 

 

 

Paleta cromatica joaca un rol extrem de important intr-o tinuta, iata de ce femeile sunt foarte atente atunci cand fac combinatii intre nuante. Deseori, pata de culoare de pe o tinuta vorbeste despre personalitatea si dispozitia celei care o poarta. Diana Brescan insa nu este adepta acestei prejudecati: “Negrul nu influenteaza starile mele, stiu ca se zice, ca daca porti doar negru intr-o anumita zi, inseamna ca nu ai dispozitie. La mine e din contra, sunt cea mai fericita cand sunt in negru!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intrebata ce stil vestimentar i se potriveste si il prefera in outfiturile sale, Diana a marturisit urmatoarele: “Imi place foarte mult stilul clasic, insa depinde si unde mergi. Pentru un eveniment important, optez pentru ceva clasic, daca merg la un film, stilul casual. Cel mai important este sa te simti confortabil in ce ai ales sa porti!”

 


 

 

 

 

Sursa foto: Instagram / Diana Brescan

Perfecte