Trecerea de la garderoba de iarna la cea de primavaranu se mai face treptat, acum totul ţine de vremea de afara care aduce imediat zile frumoassi calduroase. astazi va prezentam cateva ţinute de primavara, lejere si usor de asortat.

 

 

Primavara este anotimpul in care poti sa asortezi cizmulite lejere cu rochii vaporoase sau palarii si esarfe cu geci de blugi si fuste colorate. Paleta este mare. Totul tine de creativitatea ta. 

O fusta neagra eleganta, o pereche de botine sexy si cateva accesorii colorate pot fi o varianta de outfit primavara aceasta. 

 

 

 

Pentru zile mai friguroassau pentru o iesire pe seara, recomandam un trenci usor de asortasi o pereche de pantaloni de piele de ocazie. 

 

 

 

Daca ai de facut o calatoriiinteres de serviciu, atunci un sacou asortat cu un blug si un pantof cu toc pot fi alegerile perfecte. 

 

 

 

Pentru zile in care doresti ceva casual, recomandam blugii comoziasortati cu tenisii si cateva accesorii colorate. 

 

 

 

 

Un alt outfit care sa te pregateasca usor usor de venirea verii poate fi o fusta de blugiasortata cu o camasa inflorata

 

 

 

alta tinuta care anunta venirea verii poate contine o palarie care sa te protejeze de razele soarelui. O pata de culoare pot fi accesoriile pe care le alegi, toate asortate cu o pereche de blugi comozi.

 

 

Perfecte.ro