Ei bine, primele obiecte vestimentare cu care a reusit sa epateze la Beijing au fost paltonul rosu, creat de Balmain, geanta si botinele achizitionate de la Christian Louboutin, in valoare de 1550 de euro, respectiv 1195 de euro. Cele trei itemuri i-au oferit Primei Doamne a Frantei un look cu adevarat stylish, punandu-i in evidenta silueta silfida si picioarele lungi.

 

 

Un al doilea oufit pe care l-am remarcat a fost cel compus dintr-un alt palton Balmain, dar de data aceasta pe alb, pantalonii de piele neagra, manusile asortate si esarfa alba. Acesta din urma a fost unul bine accesorizat, Brigitte optand pentru o pereche de ghete ”biker” cu detalii aurii, asortate nasturilor cu care era prevazut paltonul alb.

 

 

 

La fel de bine gandita a fost si aceasta tinuta, ”all-black”, compusa dintr-o jacheta cu detalii aurii, pantaloni negri, conici, si pantofii stilettos cu insertii metalice pe toc, asortate, practic, butonilor cu care era prevazuta jacheta.

 

 

 

 

O alta tinuta purtata in timpul acestei vizite oficiale a fost cea alcatuita dintr-un palton bleumarin, cu detalii, de asemenea, aurii, pe care l-a asortat unei rochii scurte si pantofilor stiletto pe care ii purtase anterior. O aparitie la fel de stylish precum cele precedente, zicem noi!

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro