Fiica mai mare a ambasadorului Republicii Moldova in Austria, Cristina Osipov, este o adevarata frumusete. Tanara in varsta de 20 de ani studiaza si lucreaza in Austria, fiind si o adevarata fashionista ce cunoaste la perfectie regulile bunului stil si a unei prezente impecabile. 

 

 

  

 

 

Despre cum si-a ales aceasta o universitate peste hotarele tarii, Cristina zice: „ Am aplicat la mai multe facultati peste hotare cum ar fi in Olanda, Austria si Romania. Am ales varianta care mi s-a parut cea mai rezonabila si mai de perspectiva, adica BOKU din Wienn, facultatea de managenent si eficienta energetica. ”

 

 

   

 

 

 Am ales o univsersitate de peste hotare pentru ca aici sunt mai multe oportunitati de dezvoltare. Am vrut sa fac aceasta schimbare in viata mea, pentru ca sa cresc si pe plan emotional. Am vrut sa-mi demonstrez mie insemi ca sunt capabila sa infrunt orice greutate, incepand o "noua" viata,” spune tanara. 

 

 

   

 

 

Vorbeste cu mult entuziasm despre studentie si nu se pare ca a uitat de distractie si cluburi : „ Prietenii mei in mare parte nu sunt aici, de aceea timp pentru distractii imi fac foarte rar si nici nu prea incape in programul meu. Acum pe vara mi-am gasit un serviciu, acumulez practica. ”

 

 

    

 

 

Adora limbile straine si se descurca de minune la acest domeniu: „Imi plac limbile straine. Intentionez sa studiez in continuare limbile turca si spaniola. Vorbesc liber rusa, engleza, germana, franceza. Turca o inteleg putin datorita celor 2 ani de studii la liceul moldo-turc. ”

 

 


  

 

 

Despre pozele sale impresionante si look-urile impecabile, Cristina specifica: „Da, imi place sa fac poze. Nu ma consider o mare fashionista, dar imi place sa ma imbrac cu gust. Asa ma simt mai bine si mai increzuta. ” 

 

 

  

 

 

Ii plac plimbarile, de aceea cel mai des face shopping pe strazile pietonale. „Brandul chiar nu are importanta pentru mine, cumpar ceea ce imi place si mi se potriveste. ”

 

 

  

 

 

Se imbraca cu gust si de fiecare data arata impresionant. „ De cand ma stiu imi asortez hainele singura si sa-mi placa in primul rand mie. Imi aleg tinutele in primul rand in functie de timpul de afara si de sarcinile pe care le am de indeplinit in ziua respectiva.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Atunci cand imi cumpar un articol, ma gandesc din start cu ce il pot asorta din garderoba mea, pentru care tinuta este potrivit. Nu exista articole pe care sa le fi cumparat din fuga, din inertie, la sale-uri, pur si simplu pentru ca mi-au placut.”

 

 

 

 

 

 

  


  

Are un corp superb, tonifiat si bine ingrijit. Aceasta spune: „Programul de sport il fac cu placere. Mananc rational, si meniul de baza este cel pe care toti il cunosc: mancare separata, multe fructe, legume si apa.”

 

 

   

 

Sursa foto: instagram.com/cristina.osipov

Perfecte