Perioada de sarcina a Xeniei Deli a fost un subiect foarte discutat atat in Moldova, cat si peste hotare. Daca la inceput, modelul a vrut sa pastreze noutatea doar pentru ea si cei apropiati, odata ce burtica devenea tot mai proeminenta, basarabeanca isi incanta fanii cu tot mai multe poze superbe.

 

 

Recent, in ultima postare facuta pe Instagram, satena apare foarte fericita in bratele sotului ei. Desi in fotografie este cu burtica, mesajul ce insotea imaginea a lasat sa se inteleaga altceva: "Iti multumesc pentru dragoste si pentru ea!", in acest fel confirmand ca bebelusul este o fetita.

 

 

Evident, fanii nu au ramas indiferenti la aceasta postare, si i-au scris moldovencei sute de comentarii: "Felicitari, Xenia!; Este o fetita?! Minunat! Sa va creasca!; Va felicit! Sa va creasca mare!". Printre cei care au reactionat la aceasta imagine enigmatica, a fost si fostul ei iubit, Egor Kreed. Starul rus i-a lasat un mesaj scurt: "Felicitari.".


 

 

Chiar daca atat presa din Moldova, cat si cea din afara tarii a comunicat ca Xenia Deli a nascut, inca nu exista o informatie dovedita, dar un alt detaliu curios observant in ultima postare sunt emoticoanele ce le-a folosit moldoveanca.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: instagram.com 


Perfecte