Dakota Johnson si Chris Martin formeaza un cuplu de aproximativ un an si au fost mereu rezervati in ceea ce priveste aparitiile impreuna in pubic si declaratiile despre viata lor privata. Potrivit imaginilor si informatiilor obtinute de TMZ, cei doi au organizat duminica o petrecere in cadrul careia ar fi dezvaluit ca vor avea un copil, dar si ce sex va avea copilul. Imaginile care arata un grup de baloane albastre, ridicandu-se deasupra casei lui Chris Martin ar fi sugerat faptul ca cei doi vor avea un baietel.

 

 

Numeroase vedete au participat la aceasta petrecere, printre care Melanie Griffith si Don Johnson, parintii Dakotei, dar si Sean Penn si Julia Roberts. Nici Dakota Johnson, nici Chris Martin nu au confirmat inca stirea. Singura declaratie apartine unuia dintre reprezentatii actritei, care a negat zvonurile, precizand ca petrecerea a fost organizata in cinstea zilei de nastere a Dakotei.

 

 

Dakota Johnson si Chris Martin au participat impreuna, in urma cu cateva saptamani, la festivalul Citizen Festival Crowd, actrita fiind fotografiata purtand o rochie larga, peste care a avut un cardigan.

 

 

Sursa foto: Instagram.com; Google.com

ELLE