Copii se afla la Istanbul, cu mama lor, asa ca Vasile are rareori ocazia sa petreaca timp cu ei. Cantaretul a publicat o imagine adorabila, in care apare alaturi de cei doi feciori ai sai, Damian si Dominic.

 

 

 

Ceea ce ne pune pe ganduri insa este comentariul acestuia la descrierea pozei: "Imi iubesc copiii si niciodata nu am ascuns faptul ca am copii, dar in acelasi timp mereu mi-a fost greu sa vorbesc despre ei cand nu-mi sunt alaturi. Nu-mi pasa de obstacolele create care ii indeparteaza de mine si de educatia care o au impotriva mea. In trei suntem o forta! E vorba de timp, iar eu voi fi alaturi de voi doi, indiferent de consecinte. Nu sunt Dumnezeu sa pot zbura, sau sa pot face minuni, doar un lucru stiu, nimeni nu va putea sa ma opreasca sa va fiu alaturi si sa va iubesc!"


 

 

Postarea lui Vasile ne da de stire ca acesta asa si nu a ajuns la o intelegere cu sotia sa, Cristina Bolboceanu, care ii este nevasta doar in acte. Se pare ca situatia dificila continua iar interpretul nu are ocazia sa le fie mereu alaturi celor doi feciori. 


 

 

 

Amintim ca anterior s-a tot vehiculat ca Vasile Macovei ar fi divortat de sotia sa. Initial, cantaretul evita sa comenteze acest subiect, insa pana la urma a confirmat ca ei nu mai locuiesc impreuna. 


 

 

Ea sta la Istanbul, impreuna cu cei doi fii ai lor, Damian si Dominic. El a revenit la Chisinau, unde s-a concentrat pe cariera sa muzicala.

 

 

 

 

Desi cei doi nu mai formeaza un cuplu, au doi baieti impreuna, iar Vasile isi face griji pentru ei: "Cristina mi-a demonstrat nu o singura data ca interesele ei sunt mai presus pana si de grija fata de copii. Nu sar cu acuzatii impotriva ei, insa din momentul in care ne-am separat, eu nu mai am acces la cei doi copii ai mei, la care tin extrem de mult. Nu ma mai intereseaza viata ei personala, din moment ce nu mai suntem impreuna, insa imi fac mereu griji pentru copii, pe care vreau sa-i vad cum cresc, sa le fiu alaturi in cele mai frumoase momente, sau atunci cand au nevoie de mine." spune Vasile.


 

 

Cristina Bolboceanu sustine ca nu ii interzice lui Vasile sa-si vada feciorii:"Dupa cum bine cunoasteti, noi suntem stabiliti in Turcia la moment. Respectiv exista doar 2 modalitati in care el poate sa petreaca timpul cu copiii. Una ar fi el sa vina la ei - ceea ce nu face. Si a doua ar fi sa astepte cand copii vor veni in vacanta. Domnul Macovei poate sa vina si in orice moment sa isi vada baietii si sa petreaca timpul cu ei. Vasile nu doreste sa faca un efort."


 

 

Intrebata fiind daca baietii intreaba de tata si le este dor de el, Cristina a raspuns: "Sigur ca intreaba. Si de fiecare data cand are dorinta il telefonam si ne vedem pe video."

 


Sursa foto: Facebook.com/VasileMacovei//CristinaBolboceanu

Perfecte