Iese in cluburi cu prietenii, are un iubit artist, este fascinata de moda si foloseste intens retelele de socializare. si totusi, daca credeati ca tinerii din ziua de azi prefera sa faca totul pe internet, Alexia va poate contrazice, cel putin in ceea ce priveste dragostea.

Andreea Esca si-a luat la intrebari fiica de 17 ani in revista online pe care o conduce, a List Magazine, pentru a afla ce gandesc de fapt adolescentii. Daca in ceea ce priveste dorinta de emancipare de sub tutela parintilor, raspunsul alexei n-ar trebui sa mire pe nimeni, caci de cand lumea copiii abia asteapta sa ajunga la varsta majoratului ca sa-si ia carnet si sa ”fuga” de acasa, declaratiile pustoaicei despre relatiile cu baietii contrazic putin opinia comuna.

 

 

 

Alexia a declarat ca prefera sa cunoasca baieti la petreceri sau la o terasa, si nu pe internet, asa cum am fi banuit cu totii, in lumea retelelor de socializare. ”Probabil mai sunt colegi care folosesc Facebook pentru a incepe o relatie, dar eu prefer o prima intalnire la un film, la o petrecere, sau la o terasa. aleg varianta face-to-face (fata in fata, n.r.) ca sa imi dau seama cum e persoana respectiva. Este important sa vezi ce feeling (traire, n.r.) iti transmite cineva, iar asta nu cred ca se poate pe net”, a spus alexia.

 

 

 

Nici ce asteapta o fata de la un baiat in zilele noastre nu difera prea mult de felul in care se intamplau lucrurile ”pe vremea bunicii”. ”Ce asteapta o adolescenta de la un baiat? Sa fie amuzant, respectuos, atent, cald si inteligent”.

 

 


Si tot ca pe vremuri, la intalnirile din oras, cel care da cafeaua este baiatul. Alexia Eram formeaza un cuplu cu Mario Fresh, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea de aproape doi ani. Relatia lor va avea de trecut primul hop serios in toamna, cand fiica andreei Esca se va muta in Marea Britanie ca sa-si continue studiile.

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte