Acum Leisan si Pavel vor zbura in Rusia doar penntru lucru.  Motivul principal pentru care ei au hotarat sa faca asta este clima, potrivit starhit.ru. Cei doi isi doresc ca odraslele lor sa nu raceasca si sa nu sufere in urma climei reci a Rusiei. In Spania, evident, este mult mai cald. Ba mai mult decat atat, Pavel si Leisan au mers de mai multe ori in Spania in vacanta, semn ca este destinatia lor favorita.

 

 

 

Pana nu demult cei doi soti, impreuna cu fiul Robert, de 3 anisori, si micuta Sofia, de 1 an si jumatate locuiau in Rusia, dar iata ca au hotarat sa faca o schimbare, cat copii sunt mici si se pot adapta usor. Leisan a stat o perioada in Spania, inainte sa nasca, iar apoi, dupa ceva timp, impreuna cu Pavel si cei doi copii au mers sa viziteze peninsula iberica. Pe langa asta, in Spania este stabilita mama prezentatoarei, Tatiana, care are o casa chiar pe malul marii.

 

 

 

Apropiatii cuplului spun ca decizia a fost luata in mare parte din cauza climei reci din Moscova, care poate fi motivul multor raceli si epidemii. In Spania insa clima este mult mai moale si mai confortabila. Robert a mers in acest an la gradinita, iar parintii lui au ales foarte mult timp unde sa mearga acesta.

 

 

 

In Moscova se vor intoarce doar temporar, pentru proiectele Comedy club, unde este implicat Pavel, si Tantsy, emisiune pe care o prezinta Leisan, ambele proiecte fiind la TNT.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: starhit.ru

Perfecte