Pana atunci hai sa ii cunoastem pe cei din cauza carora, interpretii si interpretele de la noi au nopti albe si multe griji in plus. 

 

Familia Manciu este una dintre cele mai celebre familii din showbizz-ul de la noi. Se pare ca, Alexandru Manciu si sotia sa, Olga, vor face o echipa de fotbal. Dupa ce Olga a nascut gemeni, la cativa ani diferenta, a venit pe lume inca un baietel pe nume Vladimir.

 

 

Kornelia si Marcel Stefanet au o fetita splendita, care a mostenit trasaturile fine si parul blond al mamei. Alexandra este la varsta curiozitatilor si dupa cum spunea chiar Kornelia intr-un interviu, micuta le da mari batai de cap, „studiind” intensiv toate prizele din casa.


 

Karizma are si ea o fetita care ii seamana leit. Daria este si ea la varsta cand este foarte curioasa de orice lucru si loc. Micuta Daria este rodul iubirii dintre indragita interpreta si logodnicul sau, Valentin Coptilet.

 

 

Prietena Karizmei, Cristina Croitoru are un baietel, Alexandru, care ii seamana foarte mult tatalui. Cei trei sunt intruchiparea unei familii fericite. 

 

 

Si familia lui Costi Burlacu si Corina Tepes s-a marit de curand cu inca un membru. Tot o fetita. Dupa Smarandinta, care este deja fata mare, a mai aparut o fetita superba pe nume, Ioana. 

 

 

Serghei Ialovitki, solistul formatiei Sunstroke Project este si el tata de fete. Artistul adora sa petreaca timpul cu fetita sa Xenia. Aceasta se pare ca a mostenit trasaturie tatalui, dar oare se va apuca si ea de cantat?. De curand sotia artistului a mai nascut o fetita, pe nume Polina. Abia asteptam sa o cunoastem si noi.

 

 

Inca un tata fericit din formatia Sunstroke Project. Vioristul, Anton Ragoza are si el o fetita, tot blonda si care ii seamana leit.

 

 

Daca cumva baietii din Sunstroke Project decid sa se retraga pentru a se mai relaxa, atunci are cine sa ii inlocuiasca. Nici Epic Sax Guy nu putea  ramane mai in urma. Serghei Stepanov are un baietel absolut incantator. Va frange multe inimii cu ohisorii astea.

 

 

Indragita interpreta Doina Sulac si fetita sa Nicoleta canta deja impreuna. Nepoata regretatului Nicolae Sulac are deja 10 ani si se pare ca va deveni si ea o artista la fel de indragita si talentata ca mama si bunelul ei. 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

perfecte.md