Bucurie mare in familia Alionei Triboi, tanara a adus pe lume, acum o luna, o fetita perfect sanatoasa, careia i-a pus si un nume sonor - Eleonora. Sotul acesteia, actorul Ghenadie Galca, a fost alaturi de sotia sa in timpul travaliului si a nasterii. "Prietenii nostri imi spuneam: "Mai Ghena, dar tu ai curaj!". Nu a lesinat. A fost foarte calculat si cerebral, si-a pastrat calmul pana a aparut minunea pe lume. El a fost bulversat si uimit. In viata nu ti se intampla asta in fiecare zi", a povestit entuziasmata artista despre emotiile proaspatului tatic.

 

 

Aliona Triboi si Ghenadie Galca mai au o fetita, pe nume Ruxanda. Surioara cea mare este incantata si se adapteaza usor noii situatii, avand mare grija ca surioara sa nu planga: "A asteptat-o de mult timp. O pupa dimineata si seara. Vrea sa o tina in brate si sa se joace cu ea".

 

 

Cantareata este in concediu de maternitate si savureaza fiecare clipa alaturi de familia sa: "Viata noastra a devenit mai dinamica. Nu am aplicat niciodata la o bona". Din reportajul de mai jos vezi cine a ales numele fetitei, cate kilograme a dat jos artista dupa nastere si cand va avea loci increstinarea Eleonorei:

 

 

Sursa foto: Facebook.com / Aliona Triboi

Perfecte