Acest fapt interpreta l-a dovedit in cadrul emisiunii Gusturile se discuta de la PRO TV.

 

 

Invitata Silviei a vorbit despre cum reuseste sa imbine rolul de artista cu cel de mama si sotie, pentru ca, precum bine stim, Nelly este o perfectionista la toate capitolele. In bucatarie, merita mentionat faptul, Nelly s-a descurcat de minune, iar bucatarul Petru Chicu a avut pentru ea doar cuvinte de lauda si apreciere.

 

 

Asa cum bucatariile, in general, predispun spre discutii de suflet, Nelly ne-a impartasit cateva detalii din viata sa privata, dar si despre cum ii plac rolul de sotie si mamica. “Deseori sunt intrebata cum reusesc sa imbin scena si familia. Pai, uite ca reusesc, pentru ca imi place. Imi place enorm de mult sa ma simt sotie, mama. Cred ca fiecare fata cand ajunge la o varsta isi doreste acest lucru.” recunoaste  interpreta.


 

Curioasa de felul sau, gazda emisiunii, Silvia Petrov a vrut sa stie cum este alintata si dezmierdata Nelly de catre sotul sau, avocatul Iurie Margineanu. “Ma alinta in toate felurile. Hai ca prea multe paranteze am deschis eu azi. La noi e si puisor, si fluturas, si sufletel si inimioara mea si tot. Nelly cred ca imi spune atunci cand e cam suparat pe mine. Eu ma stradui insa sa nu calc pe bec, sa fiu ordonata si la lucru si acasa. Facem totul impreuna, ne construim viitorul impreuna.” a spus interpreta. Mai multe detalii vezi in videoul ce urmeaza:

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte