Nascuta pe data de 26 octombrie, jurnalista a primit numeroase urari de bine din partea prietenilor si a decis sa le multumeasca tuturor, prin intermediul Instagramului: "La multi ani mie si multumesc tuturor pentru urarile calde. Multumesc 37. Ai fost bun cu mine. Spune-i urmatorului ca asteptarile sunt mari. Va multumesc tuturor pentru urari de suflet."

 

 

 

Nata Albot a fost frumos surprinsa de fetitele ei, care se pare ca ii impartasesc pasiunea pentru gatit si i-au daruit un tort ornat cu fructe, preparat cu propriile manute. Aceasta a fost vadit impresionata si a distribuit o imagine pe retelele de socializare. "Devenim sentimentali. Cand ajungi la varsta la care copiii iti fac singuri tortul de aniversare, iar in centru iti pun o inimioara pentru lumanare, devii sentimental." a adaugat emotionata Nata. 

 

 

 

Sotul sau, Andrei Bolocan nu a ramas in urma cu cadourile. Acesta, in complicitate cu Eva si Sofia, i-a oferit un numar muzical de exceptie. Nici de aceasta data, jurnalista nu a putut sa ramana indiferenta, impartasindu-se cu internautii: "Unii primesc in dar masini, iar altii cantece de ziua lor. Folclor familiar de aniversare de la omuletii mei dragi."

 

Some get cars, some get songs as birthday gifts:) Folclor familiar de aniversare de la omuleţii mei dragi.

A post shared by Nata Albot (@nataalbot) on Oct 26, 2017 at 2:37pm PDT

 

Sursa foto, video: Instagram.com/NataAlbot

Perfecte