Rihanna are un trecut destul de tumultuos in ceea ce priveste relatia cu tatal ei, Ronald Fenty, despre care a vorbit intr-un interviu cu Oprah Winfrey. Artista a spus ca impacarea cu tatal ei a ajutat-o sa constientizeze mai bine multe lucruri si i-a dat puterea sa-l ierte pe Chris Brown. 

 

"Am fost atat de suparata pe el. Am fost martora multor evenimente atunci cand eram copil". Desi, la acea vreme, tatal ei era iubitor si protector, Rihanna nu putea trece peste faptul ca acesta era violent cu mama ei. Cu toate acestea, in timp, si-a dat seama ca Ronald este „unul dintre cei mai buni tati din lume” si a jucat un rol foarte important in a o invata "tot ceea ce stie". 

 

 

Rihanna a postat pe contul de Instagram doua fotografii, una impreuna cu parintii ei, avand descrierea "home", iar cealalta cu tatal ei, alaturi de care a adaugat emoji-ul tata-fiica si o inimioara. Fanii i-au lasat mii de comentarii artistei, in care ii transmit ca seamana foarte mult cu tatal ei sau ca este "mix-ul perfect intre parintii ei". 

 

 

 


Cu aceasta ocazie, ne intrebam daca vom afla mai multe detalii despre familia artistei in documentarul regizat de Peter Berg, acesta descriindu-l ca fiind „o privire fara filtru in viata Rihannei si cum a ajuns sa devina un icon global”. Peter Berg a adaugat ca documentarul va avea premiera, cel mai probabil, in toamna aceasta. Inca din anul 2016, Berg a dezvaluit ca lucreaza la un documentar despre viata Rihannei, inspirat din filmul lui Bob Dylan `Don’t Look Back`, din 1967. 

 

 

 

Pana atunci, ne bucuram ca Rihanna este fericita si inconjurata de oamenii dragi ei.

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

ELLE