Pe 6 februarie, Dan Balan a fost omagiat. Artistul care se bucura de succese frumoase atat la noi in tara, cat si peste hotarele ei, in aceasta iarna a aniversat 40 de ani. Cu aceasta ocazie, zilele trecute, Ludmila Balan a publicat cateva clipulete cu fotografii din arhiva familiei sale.

 

 

Majoritatea imaginilor oglindesc copilaria lui Dan. In aceste fotografii, faimosul artist de astazi, apare asemeni unui copil vesel, care cu siguranta stia ce inseamna celebritatea si ce ii prevesteste viitorul.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

❤️❤️❤️

Публикация от Ludmila Balan (@ludmilabalan_tantiludmila) 7 Фев 2019 в 1:36 PST

 

Din multimea de fotografii absolut exceptionale, este vizibil ca interpretul era pasionat de muzica inca din copilarie, iar relatia apropiata cu mama sa, a fost construita solid tot in acea perioada. 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

😘😘😘

Публикация от Ludmila Balan (@ludmilabalan_tantiludmila) 7 Фев 2019 в 1:44 PST

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

❤️😘

Публикация от Ludmila Balan (@ludmilabalan_tantiludmila) 7 Фев 2019 в 1:52 PST

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

❤️❤️😘😘

Публикация от Ludmila Balan (@ludmilabalan_tantiludmila) 7 Фев 2019 в 1:57 PST

 

Amintim ca Dan Balan este fiul vedetei de televiziune, Ludmila Balan si al lui Mihai Balan, diplomat, fost ambasador al Republicii Moldova in Israel, in prezent, sef al Serviciului de Informatii si Securitate al Republicii Moldova. Sora lui Dan, Sanda Balan, a ales sa stea departe de lumina reflectoarelor, desi pentru o perioada de timp a fost prezentatoare la un post de televiziune.

 

 

Muzicianul a gustat din succes pentru prima data alaturi de trupa O-Zone, lansand hituri pe banda rulanta, printre care si piesa „Dragostea din tei”, cunoscuta si ca „Numa Numa” sau „Mai Ya Hee”, care a ocupat primul loc in Eurochart Hot 100, timp de 12 saptamani. Dupa care au urmat si alte melodii celebre, lansate atat alaturi de baietii din trupa O-Zone, cat si in cariera solo.

 

 

In prezent, interpretul este jurat la show-ul „Vocea Ucrainei”. Cantaretul este cu adevarat o aparitie spectaculoasa, reusind sa se remarce la fiecare editie a emisiunii. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com, Instagram.com


Perfecte