Dupa o perioada dificila in familia Jolie-Pitt, Angelina a decis ca o vacanta le-ar prinde bine copiilor. Actrita i-a dus pe cei mai mici dintre ei in Colorado, intr-o excursie la schi, care sa ii ajute sa se deconecteze de la problemele cauzate de divortul de Brad Pitt. Impreuna cu Shiloh, Vivienne si Knox, Angelina a fost surprinsa mancand inghetata pe strazile statiunii Crested Butte, celebra pentru partiile ei superbe. Si cu toate ca toti copiii prezenti in vacanta au atras atentia fotografilor, cea care nu a putut trece neobservata a fost micuta Vivienne.

 

 

 

 

 

 

 

Mezina familiei a crescut, s-a facut parca si mai frumoasa decat era inainte si seamana cu o papusa in miniatura. Cel putin asa spun internautii care au vazut imaginile surprinse de angajatii publicatiilor mondene: "E frumusica-foc", "Seamana foarte bine cu Angelina" au fost numai cateva din comentarii.

 

 

 

 

 

 

 

Desigur, asa cum era de asteptat, au aparut si carcotasii, care s-au intrebat de ce nu sunt copiii mai bine imbracati avand in vedere temperaturile scazute si, mai ales, de ce i-a lasat actrita sa manance inghetata afara, iarna.

 


 

 

 

Perfecte