Nimeni nu stie mai bine toate aceste lucruri decat cele doua Ducese: Kate Middleton si Meghan Markle. Ambele, in varsta de 37 de ani, au fost nevoite de-a lungul ultimilor ani sa citeasca si sa afle, in special, din presa zvonuri si stiri deloc avantajoase. 

 

Potrivit zvonurilor, exista mai multe motive care ar fi dus la aparitia acestui conflict: de la faptul ca Meghan ar fi facut-o pe Kate sa planga inainte de nunta din cauza Printesei Charlotte, decizia fostei actrite de a se muta impreuna cu sotul ei la Frogmore Cottage in loc de a locui ca vecinii lui Kate si William, dar si modul in care Meghan se comporta cu angajatii. 

 

 

Expertul regal, Katie Nicholl, a vorbit despre acest conflict intr-un promo al unui documentar care urmeaza sa fie difuzat in curand si se pare ca motivele nu sunt, de fapt, cele pe care toata lumea le banuia. Potrivit lui Katie, nu ducesele au pornit conflictul, ci cei doi frati, Printul William si Printul Harry. 

 

„William a fost foarte ingrijorat ca relatia lui Harry si Meghan a evoluat foarte repede”, explica Nicholl. „Si fiind apropiat de Harry, probabil singura persoana suficient de apropiata de Harry incat sa il poata intreba ‘Lucrurile se misca repede, esti foarte sigur’?” 

 

 

„Cred ca ceea ce a vrut sa fie un sfat fratesc, bine intentionat l-a deranjat foarte tare pe Harry. Harry este extrem de protector in ceea ce o priveste pe Meghan. A vazut in aceasta intrebare o critica. A interpretat-o ca pe faptul ca fratele lui nu il sustine in dorinta lui de a se casatori si lucrurile nu au mai fost de atunci la fel.”, a adaugat el. 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

 


elle.ro