Adevarul a iesit la iveala chiar din gura lui. Pentru Antena Stars, creatorul de moda nu si-a mai ascuns trecutul si a confirmat ca este tata. Doua dintre relatiile sale au culminat cu doi copii frumosi, sanatosi care se pare ca ar sta departe de lumea mondena.

 

 

 

 

 

„Trebuie sa intelegi ca ei cresc. Merg la casa lor, unii au niste caractere frumoase, altele mai putin frumoase, indiferent de cum i-ai educat. Ii faci, ai grija de ei pana la un moment dat, te asiguri ca le-ai oferit bagajul necesar pentru viata, apoi incep sa aiba viata lor. Am doi, cu mame diferite. N-am tinut ascuns, dar am fost discret. N-am niciun regret si nici nu pot spune ca nu o sa mai am copii. Poate cine stie, never say never. N-am schimbat scutece, dar as schimba. Am in anturajul meu multi amici cu copii abia nascuti si sunt funny, cu doua trei bone pe langa”, a marturisit Catalin Botezatu pentru emisiunea ‘Rai Da Buni’.

 

 

 

 

 

 

Catalin Botezatu a fost indragostit nebuneste de Dana Opsitaru, iar pentru ea a vrut sa-si taie si venele. Celebrul designer ne-a vorbit despre femeia care i-a luat mintile pe vremea cand avea 20 de ani.

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

viva.ro