Au fost impreuna aproape doua decenii, iar vestea despartirii celor doi artisti i-a luat pe toti prin surprindere.

 

 

Dupa divort, fiecare si-a continuat propriul drum. Adriana s-a recasatorit cu procurorul Sergiu Zmeu, alaturi de care creste o fetita –  Mihaela. Corneliu insa, ramane a fi unul dintre burlacii ravniti ai showbizului autohton.

 

 

Despre relatia de acum cu Adriana, dar si despre viata lui Cornel de dupa divort, maestrul Botgros ne-a povestit in cadrul unei editii a emisiunii Gusturile se discuta. Dirijorul Lautarilor recunoaste: „Au fost o familie nemaipomenita, dar s-a intamplat ce s-a intamplat. Trebuie de mers inainte."


 

Acesta regreta enorm ca fiul lui inca nu a reusit sa-si refaca viata personala si ca nu a intalnit pe cineve alaturi de care sa intemeieze o familie. „M-ati palit unde trebuie… Asta e cea mai mare suferinta a mea. Mi-as dori mult sa intalneasca pe cineva.”Despre relatia cu fosta sa nora, Nicolae Botgros a declarat ca totul este cat se poate de pasnic. „Nu am fost suparat niciodata pe Adriana. Nu ne-am mai intalnit de cand a plecat din casa si nu am comunicat in vreun fel. Probabil ei ii este rusine sau nu doreste… Nu stiu… Eu ii urez sa ii traiasca fetita si sa ii fie sanatoasa. Noi ne-am dorit foarte mult o nepotica, dar nu a fost sa fie.”

 

 

Familia Botgros s-a straduit sa mentina o relatie buna intre Adriana si fiul acesteia, Cristi.“ Cristi ii iubeste si pe tata, si pe mama, si pe bunelul cu bunica. Noi i-am spus imediat dupa divort ca nimeni nu are dreptul sa judece pe altcineva. El trebuie sa fie alaturi de mama lui pentru ca ii este fecior.” a conchis maestrul.

 

 

Mai multe detalii afla din materialul video de mai jos:

 

 

 

Sursa foto: Google.com, Facebook.com

Perfecte