Cantareata Beyonce si sotul ei, rapperul Jay Z, au lansat o oferta de 120 de milioane de dolari pentru a achizitiona o resedinta din Bel Air, un cartier rezidential din Los Angeles, informeaza Contactmusic.com.

Cantareata R&B, in varsta de 35 de ani, si sotul ei, in varsta de 47 de ani, se pregatesc in aceasta perioada pentru venirea pe lume a gemenilor lor si vor sa se mute de la New York la Los Angeles.

”Casa pe care vor sa o cumpere este dincolo de orice cuvinte. Nu s-a tinut cont de nicio cheltuiala atunci cand a fost conceputa si construita”, a dezvaluit o sursa pentru New York Post.

 

 

 

detine patru piscine, opt dormitoare si ferestre ample cu geamuri antiglont, dar si 11 sali de baie, un salon media, un studio de inregistrare si un garaj amplu, in care incap 15 automobile.

 

 

 

Vila se afla in varful unui deal din East Gate, o zona rezidentiala din cartierul Bel Air, si ofera o priveliste minunata asupra orasului Los Angeles.

Resedinta are afisat un pret de vanzare de 135 de milioane de dolari, insa Beyonce si Jay Z spera sa obtina o reducere si sa cumpere proprietatea cu un pret mai mic.

 

 

Cei doi muzicieni incearca de mai multi ani sa cumpere o casa in Los Angeles, dar, pana acum nu au gasit nimic pe gustul lor si au preferat sa inchirieze diverse resedinte in perioadele in care vizitau metropola americana.

Beyonce si Jay Z s-au casatorit pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a nascut pe 7 ianuarie 2012. Beyonce si Jay Z nu au dezvaluit data la care vor veni pe lume gemenii lor.

stirileprotv.ro