Iar numele ales de Bella pentru acest brand a fost ca un mesaj de pace transmis actritei australiene. T-shirturile vor fi comercializate cu eticheta BCK, adica Bella Kidman Cruise – fiind, astfel, pentru prima data cand Bella recunoaste oficial numele mamei sale adoptive. Un mesaj de pace la care Nicole n-a ramas rece, cu atat mai mult cu cat isi dorea de mult timp o impacare, chiar daca, intre timp, ea s-a recasatorit cu Keith Urban, cu care si-a construit o alta viata, alaturi de cei doi copii ai lor, Sunday, de 9 ani, si Faith, de 7 ani. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oricat isi dorise aceasta impacare, insa, pana de curand actrita australiana nu reusise sa treaca de bariera scientologica. Si asta fiindca dupa divortul ei de Tom Cruise din 2001, cei doi copii adoptati de ei, Bella si fiul Connor (23), au ramas in tabara tatalui lor, fiind indoctrinati de biserica scientologica impotriva lui Nicole Kidman. Dar pe masura de ce au crescut si s-au maturizat, e limpede ca Bella si Connor au inceput sa vada altfel lucrurile si sa nu mai lase deciziile despre viata lor in seama tatalui si a scientologilor.

 

 

 

 

 

 

 

Bella si Nicole s-au apropiat mult in ultimele luni. Au trecut intr-o noua etapa a relatiei lor. Bella spera ca se vor intelege cu totii mai bine de acum incolo, incluzandu-i pe Connor si Tom Cruise. Dar stie ca e cale lunga pana acolo.”, a dezvaluit o sursa apropiata Bellei.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro