In timp ce se afla impreuna cu Printul Harry in vizita la Teatrul Old Vic, din Bristol, Meghan Markle a fost protagonista unui moment special, pe care, fara voia ei, l-a impartasit cu o lume intreaga, deoarece totul a fost surprins de camerele de luat vederi, iar filmuletul a devenit viral. Cu toate ca se afla in al treilea trimestru de sarcina, la finele lunii aprilie ea si Printul Harry urmand sa devina parinti, Meghan Markle nu a renuntat la misiunile oficiale, desi bebelusul poate veni pe lume in orice clipa de acum inainte.

 

 

 

Cu siguranta, viitoarea mamica a avut parte pana acum de o multime de semne de nerabdare ale bebelusului ei, insa s-a intamplat ca, la finele saptamanii trecute, Meghan sa fie luata total prin surprindere de una dintre loviturile micutului. In filmare se vede clar expresia de surprindere de pe chipul Ducesei de Sussex, urmata de gestul tipic al femeilor insarcinate – Meghan si-a dus imediat mana la burta, ca pentru a-si proteja micutul, iar la final, un zambet fericit.

 

 

Cei care au studiat cu atentie videoclipul spun ca se poate observa cu exactitate momentul in care bebelusul se agita si chiar loviturile pe care acesta le da, iar asta datorita faptului ca viitoarea mamica, prin gestul ei protector, a atras atentia asupra locului cu pricina. Probabil ca bebelusul regal este la fel de nerabdator ca parintii lui sa iasa la lumina, iar Meghan si Harry cu siguranta asteapta cu nerabdare sa-si vada baietelul sau fetita. Oricat de greu de crezut ar fi in secolul XXI, cutumele regale cer ca viitorii parinti sa nu afle sexul bebelusului lor pana la nastere. Drept urmare, surpriza cea mare Meghan si Harry o vor avea la finele lui aprilie. 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com 

viva.ro