Interpreta este una dintre cele mai discrete vedete de la noi, dar emotiile pe care le-a trait acum un an, inca n-au trecut. Se pare ca atunci Aura, impreuna cu fiicele sale Lori si Beti au trecut prin clipe cumplite. Desi nu a explicat despre ce este vorba, artista a facut o postare in care si-a expus trairile si recunostinta pentru ca ea si gemenele ei au supravietuit acelei incercari.

 

 

 

 

"23 aprilie...Este a doua zi de nastere pentru mine si fetitele mele. Acum un an cel de sus ne-a salvat. Atunci am realizat cat de fragila este viata, ca intr-o clipa poti s-o pierzi pe a ta, dar si mai groaznic, al copiiilor tai. Si tot atunci am vazut cat de omanosi pot fi unii oameni absolut straini la ceas de cumpana si cat de lasi si ticalosi pot fi cei pe care ii credeai dragi. Nimic nu e in zadar pe lumea asta. Din toate faci niste concluzii. Ti se deschid ochii la multe lucruri si iei invataminte." a scris artista pe retelelele de socializare.

 

 

 


 

 

Nu stim ce i s-a intamplat artistei, dar la doua zile de la "incident" Aura a distribuit o fotografie, in care aparea senina, adaugand: "Viata merge inainte! Mi-am propus sa fiu fericita!".

 


 

 

Sursa foto: Facebook.com/AURA

Perfecte