Adela Popescu si Radu Valcan l-au botezat pe fiul lor Alexandru duminica, 11 septembrie, exact in ziua in care micutul a implinit 3 luni. Slujba de botez a fost plina de emotii pentru toti cei prezenti, dar mai ales pentru parintii lui Alexandru care, desi si-au propus sa nu planga, nu au reusit sa se abtina.

“Momentul de la biserica a fost unul foarte emotionant. Botezul propriului copil este unic, ca orice altceva ce este legat de el. Fiecare zi este speciala”, spune tatal Radu Valcan.

 

 

 

 

“E un moment pe care il percep exact la intensitatea cuvenita. Am fost fericita, totusi am avut si cateva temeri, firesti cred pentru parintii care asista la botezul copilului lor. Cel mai tare mi-a fost frica sa nu se sperie puiul, dar totul a fost foarte bine.”, adauga Adela Popescu.

 

 

 

Petrecerea de botez a fost una restransa la care au luat parte membrii familiei si cei mai buni prieteni. Dintre persoanele publice, la botezul micutului Alexandru au participat Dana Rogoz, Ada Condeescu, Razvan Fodor si sotia lui, Irina, Cove si sotia lui. “A fost o petrecere intima. Este mult spus petrecere. A fost o masa maricica, la care au fost prezenti cei apropiati, rude si prieteni”, spune Radu.

 

Vezi jos mai multe imagini de la botezul micutului Alexandru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Adelapopescu.eu

Revistatango.ro