Nata Albot si Andrei Bolocan asteapta cel de-al doilea copil. Jurnalista a participat, la evenimentul Fashion Soiree, care a avut loc zilele trecute, unde a purtat,  in calitate de model, cateva creatii confectionate de designerii de la noi. Atunci au aparut banuieli, precum ca aceasta ar fi insarcinata, datorita faptului ca burtica Natei a prins deja contur.

 

 

 

 

Si uite ca este adevarat. Nata Albot a confirmat pe retelele de socializare ca va fi din nou mamica: "Avem o bucurie in crestere. Si nu o mai putem ascunde. Multumesc tuturor pentru ganduri luminoase.". Prietenii virtuali au fost surprinsi si extrem de incantati de noutate si s-au intrecut in felicitari si urari de bine.

 

 

 

 

Cuplul are o fetita, pe nume Magda care in curand va implini trei anisori, Nata Albot avand inca doua fiice din prima casnicie, Eva si Sonia.

 

 

 

 


 

 

Nata Albot si Andrei Bolocan sunt stabiliti de mai multi ani in Canada, dar nu ezita sa se intoarca acasa, ori de cate ori sunt implicati in proiectele autohtone sau pur si simplu le este dor de cei dragi.

 

 

 

Noi le aducem sincere felicitari si ii uram jurnalistei o sarcina usoara!

 

Sursa foto, video: madein.md, instagram.com, facebook.com

Perfecte