Cei doi au ajuns la nunta de zahar sau de fier. Olga, mai romantica de felul ei, nu putea pierde acest prilej pentru a-si felicita sotul, inclusiv si prin intermediul retelelor de socializare. Iata ce declaratie emotionanta de dragoste i-a facut ea:

 

 

 

Declaratia a fost atasata filmuletului de la nunta celor doi. Urmareste si tu clipuletul de mai jos, ca sa te convingi cat de mult se iubesc Alex si Olga:

 

 

Acum ceva timp in urma sotia lui Alexandru Manciu a publicat o poza pe profilul sau de Instagram, in care era impreuna cu sotul sau si insotea o superba declaratie de dragoste. Mesajul tandru, dar pe alocuri dur a starnit o groaza de comentarii. Olga scrie: Multi ne spun sa nu ne expunem dragostea pe internet! Sa nu facem publica iubirea fiindca multi invidiosi sunt si asa mai departe...Dar sa stiti, eu il iubesc mai mult ca orice, chiar uneori imi pare ca o sa explodez de sentimentele ce ma cuprind! Si da...ma doare in cot de ceea ce zic altii! Eu vreau sa aduc iubire in lumea asta rece si rea! Te iubesc si punct.”

 

 

 

Sursa foto, video: Facebook.com/OlgaManciu

Perfecte