Mandru ca are asa o familie frumoasa, cantaretul a simtit ca trebuie sa le arate si internautilor ce barbat norocos este el. Micuta a crescut si are parul foarte lung, semanand din ce in ce mai mult mamei sale. "Fetele mele! Pana creste mica eroina pentru alt clip, admirati-i parul frumos si nu fiti invidiosi!" scrie Adrian la fotografia de mai jos:


 

 

Sotia cantaretului, Irina, se bucura si ea de vremea frumoasa si plajele insorite, si le arata si internautilor cat de bine se simte. Mai mult decat atat, ea a imbracat un costum de baie asemanator cu cel legendar purtat de Pamela Anderson in "Baywatch" si chiar a si glumit la acest subiect: "When you want to make a sexy picture on the beach, but you are not Pamela Anderson and you have a swimsuit with Mickey Mouse." (Cand vrei sa faci o poza sexy la plaja, dar nu esti Pamela Anderson, si ai un costum de baie cu Mickey Mouse).


 

 

 

 

Irina este mai activa decat sotul sau pe retelele de socializare si publica mai multe fotografii din vacanta, care ne arata ca cei trei se distreaza de minune, au vizitat parcul de distractii, au savurat inghetata si s-au bucurat de zilele insorite de vara.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/AdrianUrsu; Instagram.com/IrinaNegara

Perfecte