Aseara, la Bucuresti, in incinta Clubului Taranului Roman, a avut loc un eveniment literar-artistic inedit, doi autori ai timpurilor noastre si-au lansat cartile in aceeasi zi, in cadrul aceluiasi eveniment. Scriitorul Igor Guzun a prezentat ultima sa lucrare beletristica “BINE”, o carte despre oameni buni si despre obiecte, despre dragoste si despre daruire.

 

 

 

 

 

 

 

Volumul de poezii “Labirint”, cea mai noua creatie poetica a Zinei Zen, deja este cunoscut iubitorilor de liric de la noi. Tanara autoare a hotarat sa-si fericeasca si publicul de la Bucuresti, unde este stabilita de ceva timp, si a organizat un eveniment de lansare si peste Prut.

 

 

 

 

 

 

 

 

Evenimentul s-a desfasurat sub genericul: “E BINE in LABIRINT? In LABIRINT e BINE”, la care au participat oameni de arta, profesori si prietenii de suflet ai autorilor, dar si vedete de la noi, printre care interpretele Natalia Barbu si Dara. Cum a decurs evenimentul si cum au fost mortalizate momentele, vezi in fotografiile de mai jos:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O coincidenta deosebita a avut loc in cadrul evenimentului, scriitorul si eseistul roman, Vasile Ernu, si-a sarbatorit ieri ziua de nastere. El a notat pe pagina sa de Facebook emotiile duble pe care le-a trait: “Eu aseara m-am dus sa sustin o cauza (Nicoleta Brinza & Guzun Igor). Si aici, pac, surpriza gen Basa: panica, ghiurghiuliu, tort si muzica. Santeti prea multi ca sa va spun pe nume. Dar merci din suflet. La vale se merge mai usor: fiti optimisti!”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto / video: Facebook.com / Nicoleta Brinza / Vasile Ernu / Guzun Igor

Perfecte