Craciunul este un prilej de bucurie pentru toata lumea, din pacate nu toti au posibilitatea sa-l sarbatoreasca asa cum se cuvine. Copilasii din orfelinate si cei din familii nevoiase nu cunosc adevaratele placeri de care un copil obisnuit are parte nu doar de sarbatori, dar si in fiecare zi.

 

 

 

 

Anume din acest motiv, centrul distractiv Panda Kids a lansat campania sociala ”Fii Mos Craciun tot anul imprejur”, care are drept scop de a aduce zambete pe buzele celor care au cunoscut o soarta mai dura.

 

 

 

 

Primii care au avut ocazia sa petreaca Craciunul altfel, au fost copiii orfelinatului Orfeus. Micutii au urcat cel mai inalt perete de escalada, au sarit pe trambuline, au trecut cu brio toate obstacolele labirintului si a parcului de funii si desigur, si-au demonstrat talentele pe scena micilor artisti. Iar pentru ca aceasta zi sa ramana intr-adevar una speciala, l-am invitat si pe Mos Craciun ca sa le ofere daruri si sa asculte dorintele si visele acestor minunati copii.

 

 

 

 

 

 

 

Reamintim ca pentru actiunile de caritate, usile Panda Kids sunt deschise la toate solicitarile doritorilor de a face o fapta cu adevarat frumoasa! Avem nevoie de sustinerea si implicarea fiecaruia ca sa putem aduna cat mai multi copii care au nevoie de aceasta zi unica in viata lor! Pentru detalii si organizari nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon +(373) 68 9999 78 sau lasati-ne un mesaj pe email: pandakids.eu@gmail.com.

 

 

 

 

 

*Acest articol e un produs comercial

Perfecte