Xenia Deli a postat de curand o imagine rara cu ea pe pagina unei retele de socializare: si-a aratat in premiera burtica de graviduta si a epuizat toate zvonurile din presa nationala si cea internationala la acest subiect. In imaginea respectiva modelul afiseaza o burtica foarte proeminenta, semn ca este pe ultima suta de metri cu sarcina. 


 

Aceasta poza a adunat peste 115 mii de like-uri si peste 3000 de comentarii pana la acest moment. Xenia Deli nu a ramas indiferenta la mesajele de felicitare si pline de admiratie in adresa ei si a venit astazi cu o noua postare, unde tine sa le multumeasca tuturor pentru urarile de bine: "Va multumim din suflet pentru felicitari!". Vezi mai jos prima imagine cu cei trei: Xenia Deli fericita alaturi de sot si de bebelusul din burtica.

 

 

Xenia Deli traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Osama al-Sharif, un om de afaceri din Egipt, cu care s-a casatorit in anul 2016. De atunci, frumoasa moldoveanca se declara cea mai fericita si implinita femeie. Osama este caracterizat de Xenia ca fiind un barbaadevarat, grijului, care ii respecta si indeplineste toate dorintele. 

 

 

 

Osama Al-Sharif urmeaza sa devina tata pentru a 4-a oara. Omul de afaceri are deocamdata 3 copii cam de varsta frumoasei sale sotii:

 

 

 

Sursa foto: Google.com; Instagram.com / Xenia Deli

Perfecte