Tatiana Plesh se bucura de o relatie frumoasa de dragoste de mai bine de 10 ani, iar acum o luna, pe 1 iunie, s-a maritat cu alesul inimii sale. Acum ca a mai trecut ceva timp de la nunta, Tatiana povesteste pentru perfecte.md cum a organizat-o, cine a ajutat-o, dar si cum a fost in luna de miere care a urmat.

 

 

 

 

 

Cu cat timp inainte ai inceput pregatirile/organizarea evenimentului? Cine te-a ajutat?

Daca ar fi sa restabilesc cronologia pregatirilor de nunta, ar dura ceva timp. Totul a inceput acum un an, cand am fost ceruta in casatorie. Se intampla asta in noaptea de Revelion 2017-2018. La scurt timp, am dat start cautarilor, sugestiilor, recomandarilor si apoi rezervarilor ce tin de: sala, DJ, fotograf, video, invitatii, plicuri, torta, buchetul miresei si butonierelor, masinilor in arenda, etc.

 

  

 


Cum ai ales ce artisti sa cante la nunta ta? De ce anume Adriana Ochisanu si Igor Cuciuc?


Pentru cateva idei am apelat la sora mea, Dianna Rotaru, fiind de incredere si desigur din domeniul artistic. In rest, impreuna cu sotul meu, Denis, am reusit sa fim in totalitate organizatorii propriului eveniment de care am ramas incantati. O surpriza placuta din partea familiei mele pentru invitati, a fost ca Igor Cuciuc si Adriana Ochisanu sa incununeze evenimentul nostru cu cate un program de 30 minute. Sunt ambii extrem de indragiti de parinti pentru energia lor debordanta, prestatia in public si un repertoriu bogat de melodii. Au ridicat publicul in picioare, am facut poze, am dansat, s-a glumit si toti cei 108 invitati am ramas mega multumiti.

  


Cati invitati au fost initial pe lista si cati au fost la nunta?


Am organizat o nunta cu cei mai apropiati, nu am mers pe ideea de profit, ci pe distractie, voie buna si amintiri placute. Din start aveam pe lista 120 de persoane, dar din cei care au refuzat invitatia noastra, e greseala lor ca au lipsit de la un eveniment atit de vesel.


 

 
 


Cat de mult au fost prezente traditiile la nunta?

La capitolul traditii am pastrat cateva din cele strabune, dar modernizate: colacul miresei, furatul miresei sub forma unei scenete cu tematica filmului "Kavkazkaia plenitza", aruncatul buchetului si despodobitul miresei. Am ezitat sa organizam o nunta gen spectacol, ca sa nu plictisim publicul si sa-l tinem mai mult timp prins in dans.

  

 

Cum a fost in luna de miere care a urmat?

A urmat vacanta de vis in Bodrum-Turcia, o luna de miere dulce si totodata, cum ii spun eu, un "detox al organismului". De plecare s-a ocupat sotul, pentru ca eu eram racita dupa atatea zile de petreceri. Ne organizam timpul impreuna, facand bai de soare si plaja, apoi volei, ping-pong, aqua fitness si seara la discoteca sau la spectacole. A fost extraordinara prima noastra escapada in 2 la mare, pentru ca ne-a intarit sentimentele si relatia de grija reciproca. Recomad o astfel de terapie dupa nunta si de dorit sa fie pe repeat.
 


S-a schimbat ceva dupa nunta?

Viata de familie nu e chiar atat de diferita dupa 10 de ani, de cand formam un cuplu. Ba chiar mai mult, e mai placuta, mai haioasa, mai linistita. In acesti 10 ani ne-am testat reciproc, ne-am cizelat principiile si valorile, ne-am calauzit unul pe celalalt si ne-am acceptat caracterele si temperamentele. Desigur ca au existat si divergente, neintelegeri, dar comunicarea a fost si va fi colacul de salvare in orice situatie. Important sa alegi cuvintele potrivite si sa nu uiti ca: "Nu traiesti pentru sine, ci pentru doi".

 


 

 

 

Sursa foto: arhiva personala

Perfecte