Dupa ce la sfarsitul anului 2018, a devenit nutritionist cu acte in regula, la inceputul lui 2019, Tany Vander uimeste din nou. Cantareata vine cu o noua productie muzicala. Este vorba despre piesa si videolipul „My only wish”, unde interpreta apare alaturi de Masha, o fetita talentata, care te surprinde cu frumusetea si carisma ei.  

 

 

Piesa este in spiritul sarbatorilor de iarna, iar videoclipul a fost filmat intr-un decor de poveste, unde blonda si bruneta formeaza o echipa de minune, iar vocile fetelor se pare ca se armonizeaza perfect impreuna.  

 

 

Amintim ca Tany Vander a devenit cunoscuta datorita colaborarii cu Dan Balan. Aceasta se intampla in anul 2009, pe vremea cand interpreta facea parte din trupa "Chocolate". Prima aparitie a celor doi pe scena a avut loc in anul 2010, intr-un club cunoscut din Romania. Prima piesa inregistrata alaturi de Dan a fost "Friday Night". Cea de-a doua piesa in colaborare cu Dan, numita "Lendo Calendo", i-a adus artiste un val remarcabil de popularitate. Piesa a cucerit in timp-record atat topurile de la noi, cat si din Romania, Rusia, Ucraina si multe alte tari, depasind granitele Europei. 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com, Facebook.com

Perfecte