Pentru StarNet, 2016 s-a dovedit a fi unul consistent si colorat, cu multe momente frumoase, marcate de nenumarate proiecte sociale, educationale, campanii promotionale, lansari de noi Centre vanzari, dar, nu in ultimul rand, de calitatea si rapiditatea serviciilor aduse cu drag in casele clientilor. Acestea nu s-au lasat neobservate, fapt pentru care Concernul StarNet a fost nominalizat, de revista VipMagazin, la concursul Brandul Anului, categoria Telecomunicatii si IT. StarNet s-a dovedit a fi primul printre concurentii din subcategoria Internet provideri + tv.

 

"Am fost onorati sa ajungem nominalizati printre cele mai bune branduri IT din tara noastra, dar rezultatele, care ne-au adus premiul mare, ne-au surprins si cu siguranta ne vor inspira sa muncim si mai mult pentru a aduce bucuria inovatiei clientilor nostri. Anul acesta a fost unul plin de eforturi si dedicatie din partea fiecarui membru a echipei StarNet pentru a imbunatati si perfectiona calitatea serviciilor. Aceasta distinctie vorbeste despre faptul ca intr-adevar ne conducem dupa o cultura corporativa la baza careia sta satisfacerea clientului si nemijlocit contribuim la schimbarea si prosperarea acestei tari. Suntem fermi, ambitiosi si inspirati sa aducem si in continuare, in fiecare casa, solutii de comunicatii electronice de ultima generatie." a mentionat Aurelia Salicov, Director StarNet Solutii.


Echipa StarNet traieste emotii deosebite si este motivata sa confirme aceasta pozitie pe piata si in continuare. In acest sens, se vor depune eforturi, astfel incat fiecare regiune a Moldovei sa fie asigurata cu solutii tehnologice de ultima generatie, echipamente performante, retele optice de generatie noua, aplicatii si sisteme inteligente, toate pentru ca orice cetatean sa se dezvolte ritmic, sa experimenteze cele mai diverse experiente TV si sa poata comunica si imparti succesele cu cei dragi.

 

 

StarNet aduce multumiri clientilor loiali pentru incredere si sutinere!

 
StarNet – Noi schimbam viitorul!

 


*Acest articol este un produs comercial

Perfecte