Evenimentul a fost insotit de un spectacol interactiv cu scenete si concursuri pentru copii, dansuri si cantece de Craciun, muzica corala si colinde, care au creat atmosfera feerica pentru sarbatorile de iarna.

 

 

 

 

Natalia Rogovschii, director de marketing, Shopping MallDova: „Evenimentul de aprindere a luminitelor pe bradul de Craciun reprezinta startul celui mai frumos sezon din an. Un decor impresionant si o atmosfera feerica ii asteapta pe toti sa se bucure de sarbatorile de iarna aici, la Shopping MallDova.”


 

 

 


Feeria sarbatorilor de iarna va cuprinde un program special atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici, plin cu ateliere de creatie, spectacole ale teatrului de papusi „Licurici”, concerte pentru toate gusturile. Ziua de Craciun, 25 decembrie, va fi marcata prin traditionalul Carnaval pentru copii la ora 16:00 si un concert inedit cu Vali Boghean Band, seara la 18:00.

 

Conform traditiei, cutia postala a lui Mos Craciun este pregatita pentru scrisorile tuturor copiilor, iar cele mai sincere si mai emotionante dorinte vor fi indeplinite neaparat.

 

 

 

 

 

 

In perioada 3 decembrie 2016 - 5 ianuarie 2017, la Shopping MallDova toti vizitatorii vor avea parte de multe surprize si activitati distractive pentru toata familia, de la mic la mare.

 

 

Diana, vizitatoare: „Pentru noi este o traditie sa venim aici in fiecare an impreuna cu bunicii, cu copiii. Avem unde sa facem poze, il avem pe Mos Craciun caruia ii spunem poezii si care ne face si cadouri.”


Ruslan, vizitator: „Bradul este foarte frumos! Pentru copii a fost o surpriza sa se apropie de Mos Craciun, sa stea in brate si sa-i spuna dorintele.”


Olga, vizitatoare: „Ne bucuram foarte mult ca avem in Moldova si noi un locsor unde putem sa venim cu familia, sa ne odihnim si, totodata, sa facem si un shopping.”


 

 

 

 


Magia Craciunului la Shopping MallDova va culmina cu Marea Tombola de sarbatori, care se va desfasura pe 5 ianuarie. Toti vizitatorii Shopping MallDova, care in perioada sarbatorilor (3 decembrie 2016 - 5 ianuarie 2017) vor face cumparaturi in suma de minim 300 de lei, vor putea primi multe cadouri generoase de la Mosul, inclusiv:

5 valize Samsonite pentru copii

5 valize Samsonite pentru adulti

si marele premiu: o masina Hyundai Creta 2016!

 

 

 

 

 


Shopping MallDova te asteapta la o luna intreaga de distractie, unde toata familia se poate bucura de feeria surprizelor de Craciun! 

 

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte