Atmosfera de basm, animale din ghirlande, copaci parca sculptati din gheata si sute de mii de luminite au transformat Scuarul Catedralei intr-un adevarat loc magic. Atmosfera de basm a fost condimentata cu un recital sustinut de formatia 
Brio Sonores.

 

 

Ludmila Nistorica, Director Marketing si Comunicare Orange„La Orange clientii sunt eroii sarbatorilor de iarna. Iata de ce suntem foarte fericiti ca impreuna sa aprindem luminitele pomului de Craciun pentru al saselea an consecutiv, aici, in centrul capitalei. Suntem siguri ca oraselul le va fi pe plac vizitatorilor care vor trai aici sarbatori de neuitat. Multumesc clientilor nostri pentru increderea gratie careia reusim impreuna sa facem lucruri frumoase”. 


 

 Feeria sarbatorilor de iarna a pus stapanire pe Oraselul de Poveste. Fascinati, copiii s-au bucurat de momentele speciale pregatite pentru ei. Micutii au primit dulciuri, au salutat eroii preferati si au mers la carusel. Adultii au preferat Targul de Craciun, unde au gustat din bucate traditionale, vin fiert, dar nu au uitat nici de fotografii. 

 

 

Lucia Carare: „Este fain, este o atmosfera de sarbatoare, este putin frig, dar oricum este frumos. S-au straduit din plin”.

 

Ion Batcu: „Bravo companiei Orange ca a organizat asa un eveniment frumos. Senzational, noi nu am asteptat ca va fi asa de frumos si de interesant. Noi facem poze si ne distram”.

 

Maia Baidan: „Dispozitia este la maxim, este foarte frumos. Este o sarbatoare placuta pentru toata lumea”.

 

Tatiana Macariev: „Este o atmosfera se sarbatoare, interesanta.  La noi, in Chisinau, in Moldova, putini sunt cei care pot sa faca o sarbatoare la fel de frumoasa.”

 

 

Tot in oraselul de Craciun, pe un ecran imens vizitatorii au posibilitatea sa urmareasca in imagini cele mai importante proiecte ale Fundatiei Orange. Ele ilustreaza viata a peste 300 de mii de persoane, beneficiare a peste 50 de proiecte sociale.

Oraselul de Craciun a fost amenajat de catre Orange Moldova in parteneriat cu Samsung si va fi deschis zilnic, pana pe 8 ianuarie.

 


 

 

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte