Programul cuprinde tot procesul de creare al unui videoclip, incepand cu scenariul, productie, filmare si finalizand cu montajul materialului obtinut. Participantii au ocazia sa afle din interior toate etapele vizuale si tehnice care se parcurg in procesul de creare al unui videoclip. 

 

 

"Nu obisnuiesc sa am tendinta sa fiu profesor. In decurs de cinci ani am reusit sa obtinem destul de multa experienta si fiind intr-o perioada de recrutare de cadre, am zis ca ar fain sa le putem combina pe ambele si organizam cateva masterclass-uri: Chisinau, Bucuresti, ulterior a venit si Timisoara. Oamenii au primit cu entuziasm.", a povestiti intr-un interviu Roman Burlaca.

 

 

Pretul unui astfel de eveniment este piparat pentru Republica Moldova, tanarul explica si de ce: "Pretul este unul relevant si este raportat la investitia in acest master-class. Scopul nostru nu a fost sa facem bani, ci de-a impartasi experienta."

 

 

Mai multe informatii despre acest interesant eveniment afla din videoul de mai jos:

 

 

Roman Burlaca este unul dintre cei mai cotati regizori, specializat in music video production, din Republica Moldova si Romania. Cu un portfolio care include peste 100 de videoclipuri si peste 600.000.000 de vizualizari unice pe Youtube. Totodata, este si detinatorul premiului "Best Music Video Romania 2016" (Media Music Awards).

 

 

Sursa foto: Facebook.com / Roman Burlaca

Perfecte