In curand toata lumea va putea sa faca aceasta comparatie, pentru ca adolescentul este protagonistul videoclipului "Pana la cer" pe care artistul a anuntat ca il va lansa saptamana viitoare.

 

 

Stefan Banica Jr. este discret atunci cand vine vorba despre viata lui personala, dar mai ales cand la mijloc sunt copiii. Artistul are un baiat, Radu Stefan, in varsta de 16 ani, si o fetita, Ana Violeta, de 11 ani, pe care ii tine cat mai departe de ochii curiosilor. Curand, solistul va deveni tata pentru a treia oara, anunt pe care l-a facut chiar el, la un concert la Sala Palatului.

 

 

In noul sau videoclip artistul l-a distribuit pe fiu lui, un adolescent care ii seamana perfect.  "Saptamana viitoare lansez noul meu videoclip: "Pana la cer". Mai jos vedeti protagonistii clipului: Radu Stefan Banica & Ioana Panainte. Weekend placut va doresc!", a notat artistul pe pagina lui de Facebook.

 

 

"Stefan a crescut. E la o varsta foarte periculoasa, dar e un copil tare bun. Mi-as dori sa nu fie influentabil, sa fie cu picioarele pe pamant. M-am uitat la niste poze cu el si cu mine. Seamana. E unu la unu, cu mentiunea ca el a mai frumusel, are ochii albastri. E talentat la dans, e si bucatar talentat, are multe aptitudini, l-am vazut si la teatru, pe scena! Merge la niste cursuri pentru a-si dezvolta increderea in el", spunea artistul in urma cu ceva timp la radio Europa Fm.  

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

click.ro