Lavinia Petrea, prezentatoarea Stirilor Pro TV din Romania, cea care prezinta zilnic buletinul matinal, si-a dorit de mica o familie numeroasa si este pe cale sa-si indeplineasca visul. Stirista Pro TV se pregateste sa devina pentru a treia oara mamica. Ea va avea tot o fetita, a doua, careia i-a ales un nume special. Vedeta jurnalului de dimineata a povestit intr-un interviu recent de ce pentru toti copiii a ales nume rar intalnite in Romania.

 

 

 

 

 

 

 

Lavinia Petrea este casatorita cu Romulus Dan Varga. Cei doi formeaza un cuplu de cinci ani si urmeaza sa aiba cel de-al treilea copil, o fetita. Ei sunt parintii unui baietel, Mathias, in varsta de trei ani si jumatate, si ai unei fetite, Klara, in varsta de un an si jumatate. Si pentru al treilea copil, sotii au ales tot un nume special. "Peste trei luni o vom cunoaste pe Karin. Un vis care devine realitate", a notat prezentatoarea tv, insarcinata in 6 luni. Ea a povestit cum a ajuns sa-i gaseasca fetitei din pantece un nume atat de frumos. 


 

 

 

 

 


“Sotul meu are radacini nemtesti, parintii lui locuiesc in Germania si am dorit sa gasim ceva din acelasi registru cu numele lui Mathias si al Klarei si ne-am gandit la Karin”,  a spus vedeta pentru revista Unica.

 

 

 

 

 

Lavinia va naste tot prin cezariana, desi si-ar fi dorit sa o aduca pe lume pe fetita ei pe cale naturala, dar medical acest lucru nu mai este posibil. 

 

 

 

 

Surs foto: google.com, perfecte.ro.

click.ro