Luna decembrie este despre magie, o luna plina de sarbatori, care sunt insotite de obiceiuri si practici deosebite. Aseara, am celebrat voluntariatul alaturi de Petru Cliofos - un tanar extrem de talentat si cu sufletul mare. In acest sfarsit de an, Petru s-a transformat intr-un spiridus simpatic, care are menirea de-a aduce zambete pe chipurile frumoase ale copiilor. "Micutii din Chisinau sunt suprasaturati de distractii, pe cand cei cu necesitati speciale sunt de fiecare data entuziasmati si fericiti."

 

 

Despre campania "FiiMagic", care va dura toata luna decembrie, spune actorul de pantomima ca: "Noi putem schimba lucrurile spre bine. Este pentru prima data cand vine Mos Craciun atat de devreme. Am reusit sa bucuram copiii cu diverse daruri."

 

 

Prima activitate a campaniei fost organizata in cadrul Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati, iar primii beneficiari au fost copiii cu dizabilitati di nevoi speciale din Raionul Falesti si Sangerei: "Campania va tine pana in luna ianuarie. Au aparut multe idei pe parcurs. Este o traditie de patru ani."

 

In interviul de mai jos, vezi de cat timp face voluntariat Petru Cliofos:

 

 

Sursa foto: Facebook.com / Petru Cliofos

Perfecte