Dupa sase ani de activitate, ani in care perfecte.md a reusit sa-ti aduca stiri informative din diferse domenii, cum ar fi: sanatate, frumusete, stil de viata, familie, dragoste si sex, tendinte in moda, sport, retete, dar si multe povesti de succes si picanterii din showbiz, ne-am propus sa dam o petrecere sofisticata, care sa ramana una memorabila. Si pentru ca recent a avut loc cea de-a 90-a editie a Premiilor Oscar, tot in stil cinematografic vom celebra si noi la Oscar Perfect Party.

 

 

 

 

 

 

 

Si cum e Oscar, fotografii vor sta neclintiti, astfel incat sa surprinda vedetele ce vor pasi elegant pe covorul rosu, imbracate fiind la patru ace, deoarece ce fel de Oscar Party fara pretentiosul dress code Black Tie Formal?

 

 

 

 

 

 

 

Asta presupune rochii lungi, de seara si bijuterii pretentioase pentru doamne, iar barbatii sunt asteptati la costum sau smoching, cu papion sau cravata.

 

 

 

 

 

 

 

Oscar Perfect Party nu poate avea loc fara inmanarea celebrilor omuleti Oscar, astfel, cei care au contribuit cu informatii utile si au fost alaturi de cititorii perfecte.md, vor fi premiati.

 

 

 

 

 

 

 

Iar ca petrecerea sa fie una completa, bucatele alese si bauturile fine vor face deliciul serii.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

Perfecte